Skip to Primary Navigation Skip to Site Navigation Skip to Main Content All 3M.com Site Map

Novosti i događanja


Kongresi i sajmovi - pribeležite u Vaš kalendar

Stetoskope Littmann možete detaljnije upoznati i isprobati uživo na sledećim skupovima:

Datum Događaj
28/08/2010-01/09/2010 European Society of Cardiology
ESC Congress 2010
Stockholm, Sweden
http://www.escardio.org
18/09/2010-22/09/2010 European Respiratory Society
ERS Congress 2010
Barcelona, Spain
http://www.ersnet.org


Na ovoj stranici ćemo se potruditi da Vas redovno informišemo o budućim događajima.Pažnja korisnici Littmann® stetoskopa.

Raspolažemo informacijama da se u opticaju nalaze falsifikovani stetoskopi pod našim Littmann® brendom, a koji su dostupni putem izvesnih internet sajtova i drugih neautorizovanih prodajnih mesta. Ti stetoskopi su dostupni po nižoj ceni od originalnih, pokazuju međutim i značajno lošije performanse od originala.


Da biste bili sigurni da posedujete originalni Littmann® stetoskop, kupujte Vaš stetoskop isključivo od ovlašćenih distributera kompanije 3M. Ukoliko imate pitanja vezana za autentičnost nekog Littmann® stetoskopa, molimo Vas da kontaktirate 3M Health Care putem ovog internet sajta ili telefona našeg predstavništva u Beogradu: 011/ 313 25 50.Elegantan. Prefinjen. Nezavisan. Optimističan. Sunčan. Ozbiljan. Zemljan. Ličan.

Sa svim bojama i modelima koje nudimo, možete da izaberete 3M™ Littmann® stetoskop koji najviše odgovara Vašoj ličnosti.

Pogledajte sledeće primere boja i skinite brošuru sa bojama creva stetoskopa, kako biste pronašli pravu kombinaciju modela i boje za Vas.

Tubing colour samples
 

This link will open a PDF file Brošura boja stetoskopa (PDF, 253 KB)

Napomena: eventualno može da se dogodi da neke od pomenutih boja nisu dostupne na našem tržištu.

News and Events
Saznajte više...