Skip to Primary Navigation Skip to Site Navigation Skip to Main Content All 3M.com Site Map

Galerija stetoskopa 3M™ Littmann®

Zatvori Zatvori

3M™ Littmann® Model 3100

Slušajte sa poverenjem.
Vi ste nas posavetovali, a mi smo Vas poslušali. Naš Littmann elektronski stetoskop model 3100 nudi poboljšani kvalitet zvuka i neverovatnu jednostavnost u rukovanju što će Vam pomoći da date jasnu dijagnozu - u svako doba.


Poslušajte ono što ste do sad propuštali.
Savršeni kvalitet zvuka Littmann-ovog modela 3100 umanjuje ambijentalnu buku u proseku za 85% koristeći našu zaštićenu tehnologiju redukcije buke (ANR) i istovremeno pojačava zvuke do 24 puta čime povećavate šansu da čujete zvuke koje bi ste možda inače propustili.


Brža auskultacija.
Možete odmah početi sa auskultacijom, zahvaljujući našoj novoj tehnologiji uključivanja stetoskopa. Littmann model 3100 je jednostavan za korišćenje u slučajevima kada je neophodna brza auskultacija. Posle uključenja, displej se automatski osvetljava radi lakšeg čitanja u uslovima smanjene vidljivosti a stetoskop ostaje u minimalnom režimu rada dok ne počnete sa sledećom auskultacijom.


Interfejs koji ste priželjkivali.
Neverovatno jednostavan i pogodan za Vaš neometan rad. Novi LCD displej sa koga se lako mogu pročitati podaci pokazuje srčanu frekvenciju, jačinu zvuka, nivo energije baterije kao i režim rada stetoskopa.


Lagan, udoban i izdržljiv.
Littmann model 3100 je dizajniran tako da osigura komfor i izdržljivost pri svakodnevnoj upotrebi, i otprilike je iste težine kao i naši akustički kardiološki stetoskopi. U pakovanju se još nalazi i dva para patentiranih oliva i udobna dijafragma koja ne hladi telo pacijenta pri auskultaciji.

Primena:
kardiologija/visoke performanse
Ukupna performansa (1-10):
10
+
Dužina:
27"/68 cm
Težina:
188.5 grama*
*zajedno sa jednom baterijom veličine AA