Skip to Primary Navigation Skip to Site Navigation Skip to Main Content All 3M.com Site Map

Nije samo još jedna u nizu pasti!


3M-ova Fast Cut Plus polir pasta vodi do visokog sjaja.

3M osluškuje potrebe svojih mušterija. Neki od zahteva su složeniji, neki jednostavniji. Npr. kada se radi o ispravljanju grešaka kod farbanja, 3M zna da mušterije žele brz i jednostavan proces koji eliminiše ogrebotine brušenja, dajući finiš visokog sjaja.

Dakle, nakon dugog procesa razvitka i testiranja u praksi, 3M je predstavio Fast Cut Plus polir pastu, brzo-delujuću abrazivnu tečnost koja uklanja ogrebotine sa autoreparaturnog laka ili originalne boje i pomaže da se postigne savršeni sjaj.

Pored brzog procesa, od izuzetne je važnosti da se ogrebotine ponovo ne pojave nakon poliranja. Prekontrolišite tako što ćete očistiti površinu i videti da li se ispod paste i dalje nalaze ogrebotine.

Sa minimalnim muljanjem po površini i mnogo lakšim uklanjanjem, nova pasta je laka za upotrebu i nudi mnogo različitih prednosti. "Naša najbolja pasta je upravo postala još bolja, značajna unapređenja u kvalitetu finiša i brzini rada postignuta su novom 3M™ Perfect-it™ III Fast Cut Plus polir pastom" .

Korišćenjem sa ili bez vode, Fast Cut Plus polir pasta se najbolje koristi pomoću 3M™ 50487 Perfect-it™ III zelenog polir sunđera na električnoj ili pneumatskoj polir mašini (od 1000 do 2000 obrtaja u minuti). Za savršen izgled površine, završite proces poliranja koristeći 3M™ Perfect-it™ III Ekstra finu pastu sa žutim 3M™ 50488 Perfect-it™ III polir sunđerom. Sa lakim i stabilnim radom i odličnim karakteristikama brisanja, polir pasta lako uklanja riseve sa sveže i stare HS boje, kao i sa lakova otpornih na ogrebotine.

Sa lakim i stabilnim radom i odličnom karakteristikom brisanja, polir pasta lako uklanja riseve sa sveže i stare HS boje, kao i sa lakova otpornih na ogrebotine.

Za tvrde lakove otporne na ogrebotine, Fast Cut Plus se koristi sa Vunenom polir podlogom 01927, pa zatim slede Extra Fine pasta sa zelenim ili narandžastim polir sunđerom. 3M Perfect-it III Magičnom krpom 60668 očistite površinu bez stvaranja ogrebotina i mrlja.

Preuzmite Perfect-it™ Fast Cut Plus brošuru (pdf, 1,577kb)

Pročitajte šta majstori kažu o 3M Perfect-it™ Fast Cut Plus pasti

Za više informacija o 3M Fast Cut Plus kontaktirajte nas i član našeg prodajnog tima biće vam biti na raspolaganju za sva dodatna objašnjenja.

3M i Perfect-it su zaštićena imena Kompanije 3M.