Skip to Primary Navigation Skip to Site Navigation Skip to Main Content All 3M.com Site Map

Globalno 3M


3M, kompanija svetske tehnologije, stvara inovativne proizvode koji doprinose da svet bude zdraviji i bezbedniji. Dobro poznate robne marke kompanije 3M uključuju Scotch®, Post-it®, Scotchgard™, Thinsulate™ i Scotch-Brite™.

3M kompanija, pionir u inovacijama još od 1902. godine, danas investira godišnje više od 1 milijarde USD u istraživanje i razvoj, učestvujući tako u kreiranju budućnosti. Iskustvo i stručnost 3M-a u RFID tehnologiji (tehnologija identifikacije putem radiotalasa), primenjuju se u izradi biometrijskih pasoša; u oblasti zdravstva Kompanija 3M koristi svoje znanje i iskustvo kako bi obezbedila bolnice rešenjima u prevenciji infekcije; 3M rešenja u digitalnom obeležavanju donose potpuni preokret u načinu komunikacije firme i mušterija, firme i njenih zaposlenih kao i u načinu komunikacije sa javnošću.

3M zapošljava 69 000 ljudi širom sveta koji isporučuju 55 000 proizvoda, tehnologija i usluga svojim mušterijama u preko 200 zemalja. Različite tehnologije i proizvodi obuhvataju skoro sve aspekte modernog života, služeći tržištima kao što su kancelarijski proizvodi, roba široke potrošnje i profesionalno održavanje, saobraćajna signalizacija i komercijalna grafika, elektronika i komunikacije, bezbednost i zaštita, zdravstvena nega, industrija i transport.

Saznajte više o istoriji Kompanije 3M.

Globalno 3M