Skip to Primary Navigation Skip to Site Navigation Skip to Main Content All 3M.com Site Map

3M™ Trizact™ Disk za pripremu ušpricavanja za dobijanje ujednačenog mat finiša


Popularni Trizact abrazivi dobili su novog člana – P1000 verziju napravljenu za pripremu panela pre nanošenja laka ili za ušpricavanje.

Idealni su za pripremu panela pre nanošenja laka ili kao priprema za ušpricavanje. Podesni za mašinsku i ručnu upotrebu.

Pena obezbeđuje komforan rad i daje ujednačen, kvalitetan mat finiš.

Osvajač nagrada Trizact Disk 50341 je proizveden uz pomoć tehnologije mikro-replikacije (umetnost stvaranja minijaturnih trodimenzionalnih struktura i kopiranja istih po površini materijala), u ovom slučaju to su slojevi abrazivnog materijala u obliku piramide. Za vreme brušenja, kako se abraziv troši, sveži i oštri minerali se konstantno pojavljuju na površini. Rezultat je ujednačen, fin i superioran finiš.

Preuzmite našu 3M brožuru sa Trizact Diskovima za ušpricavanje (pdf, 148kb)

Za više informacija o 3M Trizact Diskovima za pripremu ušpricavanja,kontaktirajte nas danas i član našeg prodajnog tima biće na raspolaganju da odgovori na sva vaša pitanja. Korišćenjem Mekane međupodlogom 05774 povećava se mogućnost obrade kontura delova i postiže se ujednačen mat finiš. Disk za ušpricavanje se može koristiti sa Ručnom podlogom 05791 za teško pristupačne delove - podloga poseduje traku kojom se pričvršćuje za ruku operatera radi jednostavne upotrebe; ili se može koristiti sa 3M 05792 polukružnom podlogom za obradu konturnih delova.

Korišćenjem Mekane međupodlogom 05774 povećava se mogućnost obrade kontura delova i postiže se ujednačen mat finiš. Disk za ušpricavanje se može koristiti sa Ručnom podlogom 05791 za teško pristupačne delove - podloga poseduje traku kojom se pričvršćuje za ruku operatera radi jednostavne upotrebe; ili se može koristiti sa 3M 05792 polukružnom podlogom za obradu konturnih delova.