Skip to Primary Navigation Skip to Site Navigation Skip to Main Content All 3M.com Site Map

3M Crna Gora

Komercijalna grafika

Komercijalna grafika

Scotchprint program komercijalne grafike3M je svetski lider u proizvodnji filmova koji osvetljavaju displeje na elektronskim proizvodima, kao što su monitori sa ravnim ekranom, mobilni telefoni, PDA i LCD monitori.

Elektronika, elektro i komunikacija

Elektronika, elektro i komunikacija

Electrical product group image3M je lider u pronalaženju inovativnih rešenja u proizvodnji električne, elektronske i telekomunikacione opreme.

Medicina

Medicina

Littmann(R) stetoskop3M program medicine je posvećen inovacijama u oblasti zdravstva, koje se temelje na raznovrsnosti tehnologija koje život čine kvalitetnijim.

Bezbednost, sigurnost i zaštita

Bezbednost, sigurnost i zaštita

Traffic Safety Systems product group imageNaši proizvodi povećavaju bezbednost, sigurnost, kao i produktivnost zaposlenih, efikasnost radnog okruženja i sistema širom sveta.

Transport

Transport

Automotive product group imageObezbeđujemo visokokvalitetne abrazive, trake, filmove, lepkove, kao i specijalne materijale za proizvodnju, reparaciju i održavanje automobila, letilica, čamaca i drugih vozila.

Proizvodnja i industrija

Proizvodnja i industrija

Maintenance and Repair product group imageNaši inovativni proizvodi i usluge pomažu proizvođačima da unaprede svoje poslovanje. Putem globalne mreže, 3M izlazi u susret potrebama kako multinacionalnih tako i lokalnih klijenata.

Kancelarijski materijal

Kancelarijski materijal

Home Office product group imageNaš kancelarijski program je svake godine sve savremeniji. Primer ovoga su Post-it® -- poruke, indeksi, table za pisanje... Danas se više od 1000 Post-it® proizvoda prodaje u više od 100 zemalja sveta.

Kuća i slobodno vreme

Kuća i slobodno vreme

Hobbies product group imageNeki od najpoznatijih svetskih brendova iz oblasti široke potrošnje, Scotch®, Post-it®, Scotch-Brite®, i Scotchgard™ predstavljaju nezaobilazne detalje u svakom domu. 3M na mnogo načina čini vaš život boljim i lakšim.

X

 

 
 

Features

 

3M Supports Accessibility Browser

The eSSENTIAL Accessibility™ assistive web browser makes it easier for visitors with physical disabilities to surf the web.

Learn more about eSSENTIAL Accessibility™ browser

 
 

Brendovi

 

 Post-it(R) proizvodi Post-it® proizvodi

 Scotch(R) trake i lepkovi Scotch® trake i lepkovi

 Scotch-Brite(R) proizvodi Scotch-Brite® proizvodi

 Scotchgard zaštita Scotchgard zaštita

 Scotchprint(TM) grafika Scotchprint™ grafika

 Command(TM) proizvodi za montiranje Command™ proizvodi za montiranje

 Filtrete(TM) filteri Filtrete™ filteri

 Nexcare(TM) proizvodi za prvu pomoć Nexcare™ proizvodi za prvu pomoć

 Vikuiti(TM) proizvodi Vikuiti™ proizvodi

 

Dodatne informacije