Skip to Primary Navigation Skip to Site Navigation Skip to Main Content All 3M.com Site Map
 3M Products and Services Picture

Proizvodi i usluge

Ono što nas inspiriše u kreiranju novih proizvoda i rešenja jesu vaše potrebe.

3M has more to offer in our country- specific websites. Select a Country to view more Product & Service information.

Komercijalna grafika

Komercijalna grafika

Scotchprint program komercijalne grafike3M je svetski lider u proizvodnji filmova koji osvetljavaju displeje na elektronskim proizvodima, kao što su monitori sa ravnim ekranom, mobilni telefoni, PDA i LCD monitori.

Elektronika, elektro i komunikacija

Elektronika, elektro i komunikacija

Electrical product group image3M je lider u pronalaženju inovativnih rešenja u proizvodnji električne, elektronske i telekomunikacione opreme.

Medicina

Medicina

Littmann(R) stetoskop3M program medicine je posvećen inovacijama u oblasti zdravstva, koje se temelje na raznovrsnosti tehnologija koje život čine kvalitetnijim.

Kuća i slobodno vreme

Kuća i slobodno vreme

Hobbies product group imageNeki od najpoznatijih svetskih brendova iz oblasti široke potrošnje, Scotch®, Post-it®, Scotch-Brite®, i Scotchgard™ predstavljaju nezaobilazne detalje u svakom domu. 3M na mnogo načina čini vaš život boljim i lakšim.

Proizvodnja i industrija

Proizvodnja i industrija

Maintenance and Repair product group imageNaši inovativni proizvodi i usluge pomažu proizvođačima da unaprede svoje poslovanje. Putem globalne mreže, 3M izlazi u susret potrebama kako multinacionalnih tako i lokalnih klijenata.

Kancelarijski materijal

Kancelarijski materijal

Home Office product group imageNaš kancelarijski program je svake godine sve savremeniji. Primer ovoga su Post-it® -- poruke, indeksi, table za pisanje... Danas se više od 1000 Post-it® proizvoda prodaje u više od 100 zemalja sveta.

Bezbednost, sigurnost i zaštita

Bezbednost, sigurnost i zaštita

Traffic Safety Systems product group imageNaši proizvodi povećavaju bezbednost, sigurnost, kao i produktivnost zaposlenih, efikasnost radnog okruženja i sistema širom sveta.

Transport

Transport

Automotive product group imageObezbeđujemo visokokvalitetne abrazive, trake, filmove, lepkove, kao i specijalne materijale za proizvodnju, reparaciju i održavanje automobila, letilica, čamaca i drugih vozila.

Pogledajte proizvode i usluge u:

Linkovi