3M na tej strani uporablja piškotke Podrobnejše informacije o piškotkih in njihovi uporabi lahko najdete v Pravilniku o zasebnosti Nastavitve piškotkov lahko kadarkoli spremenite s klikom na povezavo "Ponastavi preference za piškotke" na dnu te strani.

S klikom na gumb "Sprejmi in nadaljuj" potrjujete, da se strinjate z uporabo piškotkov na vašem računalniku.

Sprejemi in nadaljuj

Skoči na Osnovna navigacija Skoči na navigacijo strani Nazaj na glavno vsebino All 3M.com Site Map
 3M Products and Services Picture

Izdelki in storitve

Naša inspiracija izhaja iz poslušanja strank. Ustvarjamo nove izdelke in rešitve za priložnosti in izzive, s katerimi se soočate.

3M has more to offer in our country- specific websites. Select a Country to view more Product & Service information.

Izdelki za vizualne predstavitve in grafično oblikovanje

Izdelki za vizualne predstavitve in grafično oblikovanje

Scotchprint grafična slika velikega formataSmo vodilni v svetu s filmi, ki izostrijo sliko na zaslonih elektronskih izdelkov, kot so ravni računalniški zasloni, mobilni telefoni, PDA-ji in LCD televizije.

Eelektro, telekomunikacije, elektronika

Eelektro, telekomunikacije, elektronika

Elektro izdelki3M je vodilni dobavitelj inovativnih rešitev v elektro, telekomunikacijah in elektroniki.

Varovanje zdravja

Varovanje zdravja

Littman® stetoskop3M področje varovanja zdravja je usmerjeno k oskrbovanju zdravstva z inovativnimi rešitvami, ki so osnovane na 3M-ovih raznolikih tehnologijah za izboljševanje kvalitete življenja.

Dom in prosti čas

Dom in prosti čas

Izdelki za prosti časNekatere izmed najbolj poznanih potrošnih blagovnih znamk, Scotch®, Post-it®, Scotch-Brite®, in Scotchgard™, so naša hišna imena. 3M-ovi ljudje najdejo načine za boljše in lažje življenje.

Proizvodnja in industrija

Proizvodnja in industrija

Izdelki za vzdrževanje in popraviloNaši inovativni izdelki in storitve pomagajo proizvajalcem pri izpopolnjevanju njihovega poslovanja. Z globalno mrežo lahko ustrežemo tako multinacionalnim kot lokalnim strankam.

Pisarna

Pisarna

Izdelki za pisarno in domPisarniške izdelke nenehno pomlajujejmo in dopolnjujemo. Primer tega je blagovna znamka Post-it -- lističi, označevalci, table ... dandanes se prodaja več kot 1,000 različnih Post-it® izdelkov v več kot 100 državah.

Varnost, varovanje in zaščita

Varnost, varovanje in zaščita

Izdelki za varnost v prometuNaši izdelki povečujejo varnost pri delu, varovanje in produktivnost delavcev, objektov in sistemov po vsem svetu.
Osebna varovalna oprema

Avtomobilska, navtična in vesoljska industrija

Avtomobilska, navtična in vesoljska industrija

Izdelki za avtomobilsko industrijoZagotavljamo visoko kvalitetna industrijska lepila in lepilne trakove, industrijske brusilne izdelke, izdelke za proizvodnjo, popravilo in vzdrževanje avtomobilov, plovil, letal in drugih prevoznih sredstev.

Glej Izdelki in storitve v:

Sorodne povezave