3M na tej strani uporablja piškotke Podrobnejše informacije o piškotkih in njihovi uporabi lahko najdete v Pravilniku o zasebnosti Nastavitve piškotkov lahko kadarkoli spremenite s klikom na povezavo "Ponastavi preference za piškotke" na dnu te strani.

S klikom na gumb "Sprejmi in nadaljuj" potrjujete, da se strinjate z uporabo piškotkov na vašem računalniku.

Sprejemi in nadaljuj

Skoči na Osnovna navigacija Skoči na navigacijo strani Nazaj na glavno vsebino All 3M.com Site Map

Servis in kalibracija

Servis in umerjanje

Sedež evropskega servisnega centra 3M, ki ima ustrezno opremo za podporo detekcijskih izdelkov, je v Združenem kraljestvu. Ekipa ima večletne izkušnje s podporo širokemu spektru laboratorijskih, zdravstvenih in industrijskih instrumentov družbe 3M in drugih proizvajalcev.

Center je v skladu z zahtevami standarda ISO 17025:2005 za umerjanje temperature, pretoka zraka in tlaka.

Kar se tiče instrumentov za zvok, hrup in vročinski stres, laboratorij deluje po standardiziranih postopkih 3M, ki jih je razvil laboratorij v kraju Oconomowc.

V servisnem središču se uporablja oprema za umerjanje, ki se rutinsko umerja po državnih standardih – vsa naša umerjanja je mogoče izslediti.

Kmalu se boste za servis svojih detekcijskih izdelkov 3M lahko dogovorili neposredno prek te spletne strani (glejte ta prostor), zaenkrat pa vas prosimo, da nas pokličete, nam pošljete faks ali e-pošto na:

Telefon: +44 (0) 1928 532 590
Faks: + 44 (0) 1928 597 769
Stik

Spremljajte nas

Nakup

Informacije 3M osebne varovalne opreme.
 

Potrebujete pomoč?

Če imate vprašanja ali pa potrebujete več informacij, stopite v stik z nami.