3M na tej strani uporablja piškotke Podrobnejše informacije o piškotkih in njihovi uporabi lahko najdete v Pravilniku o zasebnosti Nastavitve piškotkov lahko kadarkoli spremenite s klikom na povezavo "Ponastavi preference za piškotke" na dnu te strani.

S klikom na gumb "Sprejmi in nadaljuj" potrjujete, da se strinjate z uporabo piškotkov na vašem računalniku.

Sprejemi in nadaljuj

Skoči na Osnovna navigacija Skoči na navigacijo strani Nazaj na glavno vsebino All 3M.com Site Map

3M predstavlja nov inovativni respirator za enkratno uporabo s prilagodljivim prileganjem

Respirator za zaščito pred delci 3M™ VFlex™

10/ junij 2011

Raznoliko tehnološko podjetje 3M predstavlja respirator za enkratno uporabo edinstvene oblike, ki uporabnikom omogoča izredno prilagodljivost in učinkovito zaščito po neverjetni ceni.

Respirator za zaščito pred delci 3M™ VFlex™ spada v klasično serijo respiratorjev za enkratno uporabo družbe 3M. Odličen je za delovna okolja, kjer je za krajši čas ali lažja opravila in tudi takšna dela, pri katerih morate opremo pogosto menjati, potrebna oprema za zaščito dihal pred prašnimi delci in hlapi.

Anja Buchan, produktni vodja v družbi 3M, odgovorna za izdelke za zaščito dihal za enkratno in večkratno uporabo, nam je razložila: »Respiratorji za enkratno uporabo so postali sestavni del številnih delovnih okolij, v katerih investiranje v respiratorje za večkratno uporabo ni stroškovno učinkovite ali v katerih zaposleni ne želijo vzdrževati opreme za zaščito dihal.

Respirator za zaščito pred delci 3M™ VFlex™ je trenutno naš najbolj inovativni izdelek v klasični liniji in je bil predstavljen v okviru cilja našega podjetja, da ponudimo učinkovito osebno zaščitno opremo, ki omogoča preprosto uporabo in izpolnjuje čim več zahtev naših strank.

Izbočen sprednji del omogoča, da je respirator nameščen proč od ust, gube v obliki črke V pa se upogibajo in raztegujejo, tako da uporabniki lahko lažje dihajo, delajo in govorijo.

Respirator za zaščito pred delci 3M™ VFlex™ je na voljo v dveh velikostih, ki sta primerni za različne oblike obrazov, prilagodljiva nosna sponka in posebej oblikovani zavihki pa uporabnikom omogočajo dobro prileganje in tesnjenje. Omogoča dodeljeni zaščitni faktor 10, zaradi česar je primeren za številna okolja, v katerih bodo delavci izpostavljeni nevarnim delcem v zraku.

Nizek profil respiratorja na obrazu omogoča dobro vidno polje, medtem ko ploščato zložena oblika dopušča tudi učinkovito shranjevanje in boljšo prenosnost, zaradi česar je še posebej primeren za mesta, kjer je na voljo malo prostora za shranjevanje osebne zaščitne opreme.

Če želite več informacij o celotni ponudbi osebne zaščitne opreme in podpori, ki je na voljo v družbi 3M, kliknite tukaj..

3M in VFlex sta blagovni znamki družbe 3M.

Nazaj na novice