3M na tej strani uporablja piškotke Podrobnejše informacije o piškotkih in njihovi uporabi lahko najdete v Pravilniku o zasebnosti Nastavitve piškotkov lahko kadarkoli spremenite s klikom na povezavo "Ponastavi preference za piškotke" na dnu te strani.

S klikom na gumb "Sprejmi in nadaljuj" potrjujete, da se strinjate z uporabo piškotkov na vašem računalniku.

Sprejemi in nadaljuj

Skoči na Osnovna navigacija Skoči na navigacijo strani Nazaj na glavno vsebino All 3M.com Site Map

Novice

Z napredno tehnologijo, inovativnimi izdelki in prelomnimi raziskavami osebni zaščitni opremi 3M uspeva, da se o njej poroča v novicah o zdravju pri delu in varovanju okolja.

To stran dodajte med svoje zaznamke in se nanjo vrnite, ko vas bodo zanimali članki in informacije o rešitvah za varnost z osebno zaščitno opremo 3M.

Starejše novice.

Odporen sloj proti praskam 3M

Na podlagi bogate dediščine naprednih inovacij na področju prevlek 3M zdaj predstavlja izjemno odporen sloj proti praskam za leče zaščitnih očal, ki so na voljo brez recepta.

 The Powerflow™ 7900PF system

Respiratorni sistem 3M™ Powerflow™ 7900PF

Kombinacija celoobrazne maske in filtrirajoče turbo enote v rešitvi celovitega sistema, ki je preprost za uporabo in dekontaminacijo.

 Total hearing solution from 3M

Varovanje sluha

Zaznavanje, zaščita in validacija – zdaj imate preprost dostop do najpopolnejše linije vodilnih izdelkov za varovanje sluha na enem mestu.

Spremljajte nas

Nakup

Informacije 3M osebne varovalne opreme.
 

Potrebujete pomoč?

Če imate vprašanja ali pa potrebujete več informacij, stopite v stik z nami.