• a personaliza experienţa dumneavoastră pe site-urile web 3M
  • a vă prezenta reclame adaptate intereselor dumneavoastră
  • a colecta informaţii statistice cu caracter anonim în scopul extinderii funcţionalităţii şi performanţei site-ului.

Daţi-vă acordul şi începeţi

Index Pagina Principala Index Principal All 3M.com Site Map

Toamna asta “FACI CURAT SI VEZI CE AI CASTIGAT” cu Scotch-Brite™

17/09/2012

Scotch-Brite™ sustine curatenia de toamna si rasplateste clientii harnici cu un concurs atractiv cu premii zilnice.

Scotch-Brite™ este o marca bine cunoscuta si apreciata in Romania. Pe fondul perioadei prelungite de criza cu care se confrunta piata bunurilor de larg consum, Scotch-Brite™ fiind o marca premium, a gasit solutia de a combate competitia acerba din zona pretului.  Pentru contracararea competitiei si extinderea masei de cumparatori in zona mainstream este oportuna o campanie de stimulare a consumatorului, prin oferirea unei motivatii de cumparare.

In perioada 17 septembrie – 31 octombrie, campania “Faci curat si vezi ce ai castigat” se desfasoara la nivel national, implicand clientii din intreaga tara  printr-un mix de comunicare diversificat si atractiv: aparitii zilnice cu concurs de luni pana vineri la  matinalul “Desteptarea” la radio Europa FM, plus implicarea si angajarea consumatorilor, non-stop 7 zile din 7 cu premii zilnice pe proaspata inaugurata pagina dedicata, Facebook Scotch-Brite™ fanpage.

Mecanismul promotiei-concurs este simplu si la indemana, fiind special conceput pentru atragerea unui numar cat mai mare de participanti: “Trimite seria si numarul bonului fiscal cu care ai achizitionat minim 2 produse Scotch-Brite™ diferite prin SMS la 1774 sau inscrie bonul fiscal pe Facebook Scotch-Brite™ fanpage sau pe www.3M.ro/promotie si poti castiga unul dintre premiile zilnice puse in joc.”

Premiile zilnice sunt impartite pe mai multe categorii, un functie de valoarea lor: categoria I- 528 kituri de curatenie compuse din produse Scotch-Brite™, categoria II- 32 vouchere de cumparaturi in valoare de 100 euro in reteaua DOMO si categoria III- premiul cel mare: 1 voucher de cumparaturi in valoare de 1500 euro  in reteaua DOMO. Valoarea totala a premiilor este de 51056,96 lei (TVA inclus).

Extragerea castigatorilor se face prin tragere la sorti, iar comunicarea acestora are loc in functie de categoria premiului: castigatorii categoriei I vor fi anuntati pe mediile online: Facebook Scotch-Brite™ fanpage si www.3m.ro/promotie, iar cei ai categoriei II si ai marelui premiu vor fi anuntati si contactati in direct in cadrul matinalului “Desteptarea” la radio Europa FM.

Pe toata perioada campaniei, interesul cumparatorilor va fi mentinut treaz prin reclame radio zilnice la Europa FM, promoterii prezenti in marile lanturi de magazine si semnalizarea la raft prin intermediul shelf talkerelor. Iar in mediul online, bannere personalizate sunt plasate inteligent pe 96 de websiteuri targetate prin intermediul Google placement advertising si pe paginile de Facebook prin aplicatia Facebook ads.

Va invitam sa participati si sa urmariti campania noastra impreuna cu cei peste 5000 de fani pe Facebook Scotch-Brite™ fanpage: