Index Pagina Principala Index Principal All 3M.com Site Map

Mandri de prezenta la Black Sea Defense & Aerospace 2014

05/06/2014

In perioada 14 - 16 mai, 3M Romania a participat la evenimentul Black Sea Defense & Aerospace (BSDA), una dintre cele mai mari expozitii de echipament militar din Europa. Au fost prezentate aici produsele inovatoare ale companiei. 3M Romania s-a remarcat intre cei 200 de expozanti din 15 tari atat prin calitatea produselor expuse cat si printr-o organizare a tuturor actiunilor in cele mai mici detalii.

Standul 3M a fost unul dintre cele mai atractive, atat din punct de vedere al design-ului, cat si din perspectiva functionalitatii. Munca si insistenta pe fiecare detaliu a dat roade: chiar si cele mai mici produse au fost bine puse in valoare.

Expozitie BSDA

Produsele vedeta care au fost selectionate pentru a fi expuse in cadrul BSDA au aplicatie in zona militara. Au fost acoperita atat aria de siguranta personala cat si partea de securitate a datelor: ochelari de protectie, antifoane, sisteme de comunicatii, adaptoare, cititoare de documente, scanere de amprente, standul fiind echipat cu o serie de accesorii moderne indispensabile pentru cei care intra in contact direct cu zonele de conflict.

Cei aproximativ 15.000 de vizitatori care au venit in acest an la BSDA au putut testa la standul 3M produse din doua categorii principale:

• Divizia de Siguranta Personala: 3 modele de ochelari de protectie, 18 modele de sisteme de comunicatii si 7 modele de adaptoare;
  • Divizia de Securitate a Documentelor: cititoare de documente si scanere de amprenta;

Expozitia, ajunsa la a cincea editie, s-a bucurat de sprijinul Guvernului Romaniei, al Serviciului Roman de Informatii si al Ambasadei Statelor Unite la Bucuresti, si atrage de fiecare data mii de vizitatori.

Expozitie BSDA