Index Pagina Principala Index Principal All 3M.com Site Map

Lansarea oficiala a campaniei "PR3MIAZA INOVATIA" - A doua editie

02/04/2014

Un an de inventii, munca, solidarizare si recunoastere

Putini credeau, acum un an, ca o campanie de responsabilizare sociala dedicata inventicii si inventatorilor, se poate transforma intr-un proiect pe termen lung, mai ales in contextul economic fragil, fara o platforma de interactiune sprijinita de institutiile statului si in una dintre cele mai sensibile arii de cercetare si inovatie.

Iata ca azi, la un an de la lansarea campaniei PR3MIAZA INOVATIA, 3M Romania poate spune ca angajamentul de a sustine inventatorii romani e mai solid ca oricand si, in al doilea rand, ca efortul financiar si logistic depus in ultimele 12 luni a meritat pe deplin.

Asadar, PR3MIAZA INOVATIA 2014. Mai putine surle, mai multa solidaritate. Campania a reusit, anul trecut, sa atinga un obiectiv mult mai important decat orice recunoastere: sa devina puntea de dialog, mediul de relationare dintre inventatori. La cat de multe fac acesti oameni pentru noi, sacrificand ani si parti importante din viata, efortul nostru pare cu atat mai firesc si dorinta de a face mai mult, cu atat mai naturala.

Vom aduce din nou inventatorii printre studenti si marele public. Vom lucra indeaproape cu reprezentantii mediului academic. Cu jurnalistii. Cu pasionati. Cu bloggeri si artisti.

Ii vom premia din nou pe inventatori. Anul acesta se vor alatura efortului nostru doua mari companii: KLG Europe Logistics si Policolor, carora le multumim nespus si speram ca si alte companii sa ni se alature.

Vom publica permanent povestile si inventiile inventatorilor pe platformele noastre online :

Vom continua distributia de informatii de interes larg despre aceasta minunata traditie stiintifica romaneasca pe conturile de social media:

3M Romania construieste aceasta campanie pe fundamentul unei idei care depaseste limitele initiativelor de promovare a unei cauze: este un parcurs care se transforma vizibil si sensibil intr-un program de interes national in care tot mai multi actori importanti doresc sa se angajeze.

Acest fapt ne bucura si ne intareste speranta ca generatiile prezente si cele care vin vor avea un nou izvor de inspiratie: inventatorii si inventiile lor minunate!

Citeste intreg comunicatul de presa aici.