• a personaliza experienţa dumneavoastră pe site-urile web 3M
  • a vă prezenta reclame adaptate intereselor dumneavoastră
  • a colecta informaţii statistice cu caracter anonim în scopul extinderii funcţionalităţii şi performanţei site-ului.

Daţi-vă acordul şi începeţi

Index Pagina Principala Index Principal All 3M.com Site Map

3M Romania a primit premiul “Best Employer 2013”

19/02/2014

Dupa mai bine de 10 ani, 3M Romania a castigat unul dintre cele mai importante premii de recunoastere in domeniul HR – Best Employer 2013 – locul al 3-lea la categoria <250 de angajati.

Studiul a fost condus de Aon Hewitt Romania si a fost lansat anul acesta in peste 10 tari din regiunea Central and Eastern Europe (CEE).

Valorile ridicate obtinute in urma studiului: Implicare - 66%, Conducere de Incredere - 82%, Cultura Inaltei Performante - 73%, Brand Atractiv al Angajatorului - 94% si Sustenabilitatea Capitalului Uman - 87%, fac din 3M Romania o companie de succes in obtinerea de rezultate sustenabile.

”Acesta este rezultatul colaborarii si dedicarii continue a echipei de manageri, impreuna cu implicarea intensa a departamentului de Resurse Umane pe parcursul ultimilor doi ani, pentru a se asigura de faptul ca orice angajat al 3M Romania simte ca acesta este cel mai bun loc de munca pentru el. Am investit timp si actiuni intense de comunicare prin diferite canale si am creat cadrul adecvat pentru implementarea diverselor activitati de implicare.” - Nadia Badea, Manager de Resurse Umane al 3M Romania.

Aon Hewitt (www.hewitt.com) este o companie ce activeaza in domeniul externalizarii de resurse, oferind consultanta la nivel global, si ofera companiilor o gama completa de servicii de management al capitalului uman, incluzand: Externalizare de Resurse Umane si Beneficii, Tehnologie si Strategie cu privire la Resurselor Umane, Schimbare Organizationala, Pensionare, Strategii cu privire la Aptitudini si Recompensare. Studiul “Best Employer” analizeaza datele referitoare la trei elemente componente principale: Studiul cu privire la Implicarea Angajatului, Auditul Resurselor Umane si Chestionarul Directorului Comercial.