• a personaliza experienţa dumneavoastră pe site-urile web 3M
  • a vă prezenta reclame adaptate intereselor dumneavoastră
  • a colecta informaţii statistice cu caracter anonim în scopul extinderii funcţionalităţii şi performanţei site-ului.

Daţi-vă acordul şi începeţi

Index Pagina Principala Index Principal All 3M.com Site Map

Caravana PR3MIAZA INOVATIA a poposit in Timisoara!

15/10/2013

Pe 12 octombrie, in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Dr. Victor Babes” din Timisoara - Facultatea de Stomatologie, studentii si profesorii au putut asista la o dezbatere despre inovatie si inventiilor romanesti, in general.

Aula Magna a Universitatii a fost locul in care oameni de marca ai lumii stiintifice, profesori universitari si reprezentanti ai companiei 3M Romania au luat cuvantul pentru  a sublinia, fiecare in felul sau, modul in care inovatiile de zi cu zi pot schimba lumea.

PR3MIAZA INOVATIA

Alexandru Mironov a deschis conferinta, lansand cateva provocari studentilor timisoreni, indemnandu-i sa cerceteze, sa isi puna intrebari si sa urmareasca inovatia. A semnalat ca in lume, cheltuielile pentru sanatate sunt de peste 2 ori mai mari decat cele pentru inarmare, iar populatia Pamantului va depasi 10 miliarde in urmatorii 20 de ani, deci inovatiile sunt mai mult decat binevenite, iar asteptarile de la tinerele generatii sunt mari.

Conferentiarul Universitar Dr. Anca Silvia Vranceanu, dar si reprezentante ale companiei 3M Romania, Andreea Meghes, Marketing Excellence Manager si Nadia Badea, HR Manager, au discutat cu studentii despre inventii si impactul acestora asupra societatii.

PR3MIAZA INOVATIA

La finalul conferintei, participantii au avut ocazia sa se inscrie in concursul care le ofera sansa sa castige unul din cele 2 iPad-uri oferite de 3M Romania la terminarea campaniei PR3MIAZA INOVATIA.

Citeste comunicatul de presa aici.