• a personaliza experienţa dumneavoastră pe site-urile web 3M
  • a vă prezenta reclame adaptate intereselor dumneavoastră
  • a colecta informaţii statistice cu caracter anonim în scopul extinderii funcţionalităţii şi performanţei site-ului.

Daţi-vă acordul şi începeţi

Index Pagina Principala Index Principal All 3M.com Site Map

Caravana PR3MIAZA INOVATIA, o ultima oprire la Bucuresti!

11/11/2013

PR3MIAZA INOVATIA

Dupa ce a poposit in centre universitare de top din tara - Iasi, Cluj, Timisoara si Brasov, caravana PR3MIAZA INOVATIA a fost gazduita pe data de 6 noimebrie 2013 si de Universitatea Politehnica din Bucuresti.

In cadrul Facultatii de Ingineria si Managementul Sistemelor Tehnologice, peste doua sute de studenti, profesori si iubitori de inventica bucuresteni s-au strans pentru a asista la un dialog despre inventiile si inventatorii din Romania.

Moderatorul conferintei si totodata ambasadorul campaniei, Alexandru Mironov, a evidentiat in discursul sau necesitatea promovarii potentialului inovator al romanilor, sustinand importanta acestui demers pentru societate.

In cadrul conferintei au luat cuvantul si Profesorul Universitar Alexandru Marin – Director al Centrului pentru Stiinta Suprafetei si Nanotehnologie din cadrul UPB si Profesorul Universitar Dr. rer. nat. Marius Enachescu – Director al Centrului pentru Stiinta Suprafetei si Nanotehnologiei din cadrul UPB. Invitatul special al conferintei a fost renumitul inventator Iustin Capra.

La eveniment au participat si reprezentanti ai 3M Romania, managerul de resurse umane, Nadia Badea, si directorul general, Catalin Velescu. Acestia au vorbit despre impactul inventiilor asupra societatii precum si despre drumul parcurs de la o idee la o inventie breveta.

Conferinta a subliniat ideea existentei unui liant intre noile generatii si managerii de succes si nu in ultimul rand, a promovat inventica ca o sursa generatoare de profit, de reputatie si cariere de succes.

Citeste comunicatul de presa aici.

PR3MIAZA INOVATIA