• a personaliza experienţa dumneavoastră pe site-urile web 3M
  • a vă prezenta reclame adaptate intereselor dumneavoastră
  • a colecta informaţii statistice cu caracter anonim în scopul extinderii funcţionalităţii şi performanţei site-ului.

Daţi-vă acordul şi începeţi

Index Pagina Principala Index Principal All 3M.com Site Map

Caravana PR3MIAZA INOVATIA, un real succes la Brasov!

17/10/2013

Cei aproape 100 de participanti au fost dornici sa afle cat mai multe despre proiect, campanie, despre obiectivele ei și despre 3M Romania. La eveniment au luat cuvantul Alexandru Mironov, Profersorul Universitar Dr. Ing. Aurel Fratu, inventatorul Valentin Stamate si Ioan Totu, director al Biroului de Proprietate Intelectuala al Universitatii Transilvania.

PR3MIAZA INOVATIA

Prezentarile au fost adresate in primul rand inginerilor, majoritatea participantilor fiind de la facultati tehnice. S-a discutat despre impactul inventiilor asupra societatii, despre relatia dintre inventator si mediul de afaceri si s-au prezentat inventii facute de studentii brasoveni. Una din ele a fost un monopost de Formula 1 cu care o echipa de studenti de la Universitatea Transilvania din Brasov a luat Premiul 1 in 2011 la concursul international Formula Student.

Ambarus Andor, un student din Brasov a prezentat auditoriului un dispozitiv inventat de el, care faciliteaza comunicarea cu cei care au deficiente de vorbire sau auz.

PR3MIAZA INOVATIA

Editia din 2013 a campaniei PR3MIAZA INOVATIA se va incheia in noiembrie, printr-o Gala a Premiilor Inovatiei Romanesti, in cadrul careia vor fi premiati cei mai buni inventatori romani din acest an.
Pana la aceasta gala, si studentii bucuresteni vor avea sansa sa participe la dezbateri, asta dupa ce in acest an proiectul PR3MIAZA INOVATIA a poposit la Cluj, Iasi, Timisoara si Brasov.

Citeste comunicatul de presa aici.