Index Pagina Principala Index Principal null

Caravana PR3MIAZA INOVATIA cucereste Romania!


27/05/2013

 PR3MIAZA INOVATIA

 

Cluj-ul si Iasi-ul, doua centre universitare cu o traditie exceptionala in cercetare si inovatie, au fost gazdele primelor doua evenimente din cadrul caravanei PR3MIAZA INOVATIA cu studentii, profesorii si iubitorii de inventica.

La Cluj, aula Facultatii de Constructii a Universitatii Tehnice a fost umpluta pana la refuz: invitati de marca, academicieni, profesori, studenti, jurnalisti – toata lumea dornica sa afle cat mai multe despre proiect, campanie, despre obiectivele ei si compania care o sustine, 3M Romania.

 

 PR3MIAZA INOVATIA

 

“Este o initiativa exceptionala care, după cum s-a vazut, a avut ecou in randul tinerilor, fiindca au inteles ca depasirea situatiei prezente se poate face numai prin inovare” - a declarat dl. Radu Munteanu, cercetator clujean, recent medaliat la Salonul de Inventica de la Geneva.

Interesul pentru inovatie a starnit un eveniment cel putin la fel de interesant si la Iasi, in Facultatea de Inginerie Chimica si Protectia Mediului din cadrul Universitatii Tehnice « Gheorghe Asachi ».

O sala intesata cu studenti si profesori, vorbitori de marca, reprezentanti ai 3M Romania, ai presei si ai mediului de afaceri, era dominata de o singura idee: sa facem mai mult pentru inventatori, pentru inventica romaneasca.

Citeste intreg comunicatul de presa aici.