Index Pagina Principala Index Principal All 3M.com Site Map

Lansarea oficiala a campaniei PR3MIAZA INOVATIA

10/04/2013

Anual, sute de inventatori si oameni de stiinta romani din toate domeniile se inscriu in concursurile de inventica de pe intreg globul, pentru a demonstra valoarea “mintii” romanesti. Inventatori romani de exceptie umplu vitrine cu medalii obtinute la aceste concursuri.

Inventiile lor salveaza vieti, modifica destine, imbunatatesc performantele unor afaceri, transforma oameni si institutii.

Facem prea putin pentru ei.

Anul acesta, dupa 15 ani de prezenta in Romania, compania 3M lansează campania PR3MIAZA INOVATIA, care se doreste a fi cel mai ambitios program de sustinere, promovare si premiere a inventicii romanesti.

Suntem in fata unui efort de anvergura care presupune implicarea tuturor actorilor si vectorilor sociali care dezvolta si sustin inventica romaneasca: studenti, profesori, mediu academic, cercetatori, mass media, autoritati, mediul de afaceri.

Astazi, 10 aprilie, a avut loc conferinta de presa dedicata lansarii proiectului PR3MIAZA INOVATIA. Proiectul va continua cu evenimente desfasurate in principalele facultati din tara; in luna mai vor fi vizitate Universitatea tehnica din Cluj si Facultatea Politehnica Iasi. In octombrie ne vom afla
in cadrul Facultatii de medicina dentara din Timisoara, la Universitatea Transilvania din Brasov si la Universitatea Politehnica Bucuresti.

Gala de premiere a castigatorilor editiei 2013 se va desfasura pe data de 27 noiembrie 2013.

PR3MIAZA INOVATIA