Index Pagina Principala Index Principal All 3M.com Site Map
Company Information

Responsibilitate sociala

Responsabilitatea sociala detine un loc important in agendele companiilor atat pe plan national cat si international. In anul 1975, 3M a fost una dintre primele mari companii industriale care a abordat probleme de mediu, si, in aceiasi directie ca si inovatia, a implicat angajatii in programe de protectie a mediului, ex. Pollution Prevention Pays.

3M detine un record important in ceea ce priveste activitatile de responsabilitate sociala. De asemenea, 3M este sustinator consecvent al programelor de dezvoltare sustenabila prin abordarea pro-activa a programelor de protectia mediului, responsabilitate sociala si progres economic. Astfel, tinem cont de cerintele societatii contemporane cat si de cele ale generatiilor viitoare.

Principii de strategie sustenabila

Strategiile de sustenabilitate ale 3M urmaresc atat satisfacerea cerintelor clientilor cat si succesul in afaceri prin respectarea valorilor sociale, economice si de protectie a mediului.

  • Progres economic: dezvoltarea unor relatii durabile cu partenerii de afaceri prin furnizarea de solutii practice si ingenioase care sa raspunda problemelor societatii.
  • Protectia mediului: furnizarea unor solutii practice si eficiente care sa adreseze probleme de mediu atat pentru companie cat si pentru clientii nostri.
  • Responsabilitate sociala: implicarea reprezentantilor companiei in actiuni care sa conduca la cresterea numarului de programe de sustenabilitate.