Skip 3M.com Header Pagina Principala Index Principal All 3M.com Site Map
 3M Electronics and Electrical Picture

Electronica si Energie

Suntem lideri in furnizarea solutiilor inovative pentru industriile electrice, electronice si de telecomunicatii.

ElectronicaElectronica

Materiale, componente si solutii pentru a raspunde cerintelor de calitate, protectie si performanta a industriei electronice: film pentru slefuit fibra optica, benzi conductoare termice cu adeziv, benzi conductoare electric.

3M™ Novec™ 1230 fluid stingere incendii (UK, English)

Accesorii pentru cabluri de energieAccesorii pentru cabluri de energie

Tehnologia noastra de retractare la rece, utilizata pentru realizarea mansoanelor si terminalelor, ofera avantajele unei instalari rapide, eficiente si cu o fiabilitate extinsa.

Solutii 3M pentru infrastructura centrelor de dateSolutii 3M pentru infrastructura centrelor de date (US, English)

Descoperiti solutii 3M inovatoare si durabile pentru conectarea, administrarea si protejarea unui data center, care asigura totodata viteza, fiabilitatea si eficienta de care este nevoie intr-un centru de date.

Renewable EnergyRenewable energy (US, English)

3M ofera tehnologii avansate atat pentru generarea energiei (solara, eoliana) cat si pentru conservarea acesteia (in aplicatii comerciale, rezidentiale, automotive, folii de protectie si securizare).

Folii de geamuriFolii de geamuri

Foliile de geamuri 3M™ ofera protectie impotriva razelor solare si asigura securizarea geamurilor. Mai mult, acestea imbunatatesc comfortul persoanelor aflate in interiorul cladirii, reduc costurile cu energia, asigura protectie impotriva decolorarii obiectelor datorita razelor UV precum si protectie in cazul spargerii geamului.

Marcare si localizareMarcare si localizare

Locatorii pentru tevi si cabluri sunt prevazuti cu sensori care utilizeaza un semnal cu o frecventa radio specifica pentru a localiza markerii.

TelecomunicatiiTelecomunicatii

Solutii si produse pentru furnizorii de servicii de telecomunicatii specializati atat in retele publice cat si in retele private precum si pentru producatori de echipamente pentru retele.

Filtre de confidentialitateFiltre de confidentialitate (Europe, English)

Filtrele de confidentialitate 3M confera securitate datelor dvs, fiind folosite cu succes la birou, in  zonele cu trafic intens cum ar fi aeroporturi sau locatii cu Wi-Fi. Dimensiuni disponibile pentru marea majoritate a laptopurilor si ecranelor de desktop.

Sisteme de microproiectieSisteme de microproiectie

Micro proiectoare pentru prezentari exceptionale. Libertatea de a prezenta in miscare!

Protectie anticorozivaProtectie anticoroziva

3M va pune la dispozitie produse pentru protectia anticoroziva a condutelor din otel precum si accesorii ale acestora folosite in industria petroliera, apa si constructii.

Alte divizii 3M