Index Pagina Principala Index Principal All 3M.com Site Map

Echipament individual de protecţie 3M (PPE)

Compania 3M s-a dedicat protejării sănătăţii şi siguranţei angajatilor din toate ramurile industriale şi din toate mediile de activitate. More/Less

Această pasiune cu care suntem implicaţi ne ajută să inovăm în mod constant in tehnologii, ramuri de activitate şi industrii, pentru a asigura siguranţa şi protecţia angajatilor dumneavoastră.

Noi depunem toate eforturile să oferim echipamente individuale de protecţie (PPE) confortabile, de o bună calitate a execuţiei, care să asigure angajatilor dumneavoastră cea mai eficientă protecţie disponibilă la această oră. Puteţi cumpăra echipamentele PPE de siguranţă marca 3M, având încredere în faptul că 3M depune toate eforturile pentru a oferi produsele pe care angajaţii dumneavoastră se vor simţi bine să le poarte.

Boala virusului Ebola (Ebola Virus Disease)

Stiri

Boala virusului Ebola (Ebola Virus Disease)

3M a primit o serie de cereri cu privire la echipamentul individual de protectie pentru eventualele expuneri la boala virusului Ebola. Accesati link-ul de mai jos pentru a citi raspunsurile la multe dintre intrebarile cel mai frecvent adresate.

Combinezoane de protecție

Produs special

Combinezoane de protecție

O gamă nouă de combinezoane de protecţie de la 3M. Proiectată pentru cerinţele unui mediu de lucru industrial.

Sisteme de conservare a auzului 3M™

Produs special

Sisteme de conservare a auzului 3M™

Identificarea zgomotele periculoase, selectarea protectiei auditive, instruirea angajatilor si validarea fixarii corecte a antifoanelor reprezinta patru pasi care va asigura protectia auditiva adecvata.

Vizitaţi-ne

Căutare în catalogul cu produse

De unde cumpăraţi

Aflați de unde puteți cumpăra produse pentru siguranță PPE.
 

Aveţi nevoie de ajutor?

Dacă aveţi întrebări sau doriţi informaţii suplimentare, vă rugăm Contactaţi-ne.