Index Pagina Principala Index Principal null

Echipament individual de protecţie 3M (PPE)

Compania 3M s-a dedicat protejării sănătăţii şi siguranţei angajatilor din toate ramurile industriale şi din toate mediile de activitate. More/Less

Această pasiune cu care suntem implicaţi ne ajută să inovăm în mod constant in tehnologii, ramuri de activitate şi industrii, pentru a asigura siguranţa şi protecţia angajatilor dumneavoastră.

Noi depunem toate eforturile să oferim echipamente individuale de protecţie (PPE) confortabile, de o bună calitate a execuţiei, care să asigure angajatilor dumneavoastră cea mai eficientă protecţie disponibilă la această oră. Puteţi cumpăra echipamentele PPE de siguranţă marca 3M, având încredere în faptul că 3M depune toate eforturile pentru a oferi produsele pe care angajaţii dumneavoastră se vor simţi bine să le poarte.

Ear Plugs Dispenser - One Touch™ Pro

Produs nou

Dispenser pentru antifoane interne - One Touch™ Pro

Durabil si usor de folosit, acest dispenser pentru antifoane interne ofera acces rapid utilizatorilor la protectie auditiva. Poate fi de sine statator sau montat pe perete.

Produs special

Combinezoane de protecție

O gamă nouă de combinezoane de protecţie de la 3M. Proiectată pentru cerinţele unui mediu de lucru industrial.

Produs special

Sisteme de conservare a auzului 3M™

Identificarea zgomotele periculoase, selectarea protectiei auditive, instruirea angajatilor si validarea fixarii corecte a antifoanelor reprezinta patru pasi care va asigura protectia auditiva adecvata.

 

Vizitati-ne

Căutare în catalogul cu produse

De unde cumparati

Aflati de unde puteti cumpara produse pentru siguranta PPE.
 

Aveţi nevoie de ajutor?

Dacă aveţi întrebări sau doriţi informaţii suplimentare, vă rugăm Contactaţi-ne.
 

Подписка на рассылку