Index Pagina Principala Index Principal All 3M.com Site Map

Noutati si Evenimente


Conferinte si Expozitii - evenimente viitoare de notat in agenda

Puteti vedea gama de produse Littmann in cadrul urmatoarelor expozitii:

Data Eveniment


Vizitati periodic aceasta sectiune pentru a fi la curent cu noutatile aparute!Atentie: Feriti-va de stetoscoapele Littmann CONTRAFACUTEI!

Suntem constienti de faptul ca pe piata, prin intermediul unor site-uri sau depozite neautorizate, sunt vandute stetoscoape contrafacute utilizand brandul Littmann®. Acestea sunt vadute la preturi foarte mici comparativ cu stetoscoapele originale si au o performanta foarte redusa.


Ca raspuns la acesta problema am adaugat un element de securitate: Cautati holograma cu logo-ul Littmann de pe spatele cutiei.


Pentru a va asigura ca obtineti un produs original Littmann®, achizitionati stetoscopul doar de la distribuitorii autorizati 3M. Daca aveti intrebari cu privire la autenticitatea stetoscopului Littmann®, va rugam sa contactati Departamentul Health Care al companiei 3M Romania la numarul de telefon 021.202.80.00Premiul pentru Inovatie si Design, Danemarca

Littmann Electronic Stethoscope Model 3000 Stetoscopul electronic Littmann model 3000 a castigat in anul 2005 premiul pentru ""Inovatie si Design"" in Danemarca
This link will open a PDF file Mai multe informatii (PDF, 22 KB).


Elegant. Rafinat. Coordonat. Optimist. Vesel. Terestru. Util. Personal.

Disponibil intr-o gama variata de colori si modele, un stetoscop Littmann poate sa spuna aproape totul despre personalitatea dumneavoastra.

Vizualizati mostrele de culori pentru a gasi culoarea tubului si modelul adaptat nevoilor dumneavostra.

Tubing colour samples
 

This link will open a PDF file Diversitate coloristica (PDF, 253 KB)

 

News and Events