Index Pagina Principala Index Principal null

Stetoscop electronic Littmann model 4100WS


Pentru mai multe informatii despre noul stetoscop electronic Littmann® model 4100WS, vizualizati demonstratia flash. Acesta are aceleasi functii ca si Modelul 4000WS, dar cu o diferenta semnificativa: modelul 4100WS are incorporata noua tehnologie brevetata 3M pentru reducerea zgomotului ambiental.

Aceasta tehnologie reduce sunetele perturbatoare din mediul extern cu aproximativ 75% (-12dB) pentru modurile de operare clopot si diafragma. Acest stetoscop este echipat cu un dispozitiv unic care va ajuta sa auziti sunetele dificile ale inimii, plamanilor si ale altor organe, chiar si atunci cand in jur sunt zgomote perturbatoare.

Cum functioneaza Tehnologia de Reducere a Zgomotului Ambiental (RZA):
Tehnologia brevetata pentru reducerea zgomotului ambiental izoleaza acustic zgomotele din mediul extern cu aproximativ 75%. Acest efect acustic este diferit de filtrarea electronica, care poate izola si sunetele corporale pe care medicii trebuie sa le auda.

Va rugam sa tineti cont de faptul ca sunt necesare cateva minute pentru a descarca demonstratia flash si a deveni functionala.

View Model 4100WS