Index Pagina Principala Index Principal null

Ultimele Stiri

Abonati-va la newsletter

Indepartare usoara - Productivitate marita

31.07.2013

blue
IJ180Cv3-Study Banner

Un nou studiu arata ca foliile 3M se indeparteaza de 3.5 ori mai repede decat foliile similare din gama Avery:


Blue Arrow

Aplicarea

Un nou studiu arata ca foliile 3M se indeparteaza de 3.5 ori mai repede
decat foliile similare din gama Avery:


Suprafata din dreptul pasagerului a fost indepartata in 3:00 minute

  • Pe jumatate din suprafata fiecarei dube a fost aplicata folia 3M™ Controltac™ J180Cv3 cu adeviz Comply™ v3 laminata cu folia de laminare 3M™ Scotchcal™ 8518 aspect lucios.
  • Pe cealalta jumatate a dubei a fost aplicata folia Avery™ MPI 1005 Supercast Easy Apply RS™ laminata cu folia de laminare Avery™ DOL 1060 aspect lucios.
Blue Arrow

Indepartarea

Dupa 9 luni in care dubele au fost folosite, acestea au fost aduse la garajul aplicatorilor pentru indepartarea foliilor. Aplicatorii au lucrat in echipe de cate 2 si au cronometrat procesul:

  • Foliile 3M au fost indepartate de pe suprafata masinii in aproximativ 22 de minute. Astfel, pe minut au fost indepartati 1.3 m² de folie.
  • Foliile Avery au fost indepartate de pe suprafata masinii in aproximativ 76 de minute. Astfel, pe minut au fost indepartati 0.37 m² de folie.

Indepartare mai rapida
(3M vs. Avery)

pentru a indeparta
folia de pe duba
(3M vs. Avery)

Rata de indepartare
(3M vs. Avery)


De obicei munca dvs. nu se termina dupa aplicarea foliilor. Reduceti variabilele asociate procesului de indepartare a foliilor prin utilizarea unor folii in care aveti incredere ca ofera calitate si indepartare de 3.5 ori mai repede decat alte folii - 3M™ Controltac™ J180Cv3 cu adeviz Comply™ v3 laminata cu 3M™ Scotchcal™ 8518 aspect lucios.

IJ180Cv3-Study Table

Studiu realizat de 3M

Conferinta de presa

Inapoi la: