Preskočite na primarnu navigaciju Preskočite na navigaciju stranice Preskočite na glavni sadržaj All 3M.com Site Map
 3M Products and Services Picture

Proizvodi i usluge

Naše nadahnuće rezultat je osluškivanja želja i potreba naših kupaca i stvaranja novih proizvoda i rješenja za izazove i mogućnosti s kojima se suočavaju.

3M has more to offer in our country- specific websites. Select a Country to view more Product & Service information.

Prikazi i grafike

Prikazi i grafike

Scotchprint grafička slika velikog formataMi smo vodeći u svijetu u folijama koje osvjetljavaju prikaze na elektronskim proizvodima, kao što su plosnati ekrani računala, mobilni telefoni, dlanovnici i LCD televizori.

Elektronika, elektrika i komunikacije

Elektronika, elektrika i komunikacije

Slika skupine električnih proizvoda3M je vodeći dobavljač inovativnih rješenja u industriji elektronike, elektrike i telekomunikacija.

Medicinski proizvodi i proizvodi za zdravstvo

Medicinski proizvodi i proizvodi za zdravstvo

Littmann(R) stetoskop3M proizvodi za zdravstvo nude subjektima zdravstvene zaštite inovativna rješenja, utemeljena na naprednim tehnologijama, koja omogućuju bolju kvalitetu života.

Dom i slobodno vrijeme

Dom i slobodno vrijeme

Slika skupine proizvoda za slobodne aktivnostiNeke od najpoznatijih svjetskih robnih marki, Scotch®, Post-it®, Scotch-Brite®, i Scotchgard™, su proizvodi vezani za domaćinstvo. 3M uposlenici pronalaze načine da život učine lakšim i boljim.

Proizvodnja i industrija

Proizvodnja i industrija

Slika skupine proizvoda za održavanjeNaši inovativni proizvodi i usluge pomažu proizvođačima da unaprijede svoj posao. Uz pomoć globalne mreže, ispunjavamo potrebe stranih i domaćih kupaca.

Industrijski proizvodi i rješenja
Zaštitne folije

Uredski proizvodi

Uredski proizvodi

Slika skupine proizvoda za uredI dalje nastavljamo s inovacijama proizvoda za ured. Primjer toga je robna marka Post-it® -- blokići, zastavice, ploče za zabilješke … danas se više od 1.000 Post-it® proizvoda prodaje u preko 100 zemalja.

Sigurnost, osiguranje i zaštita

Sigurnost, osiguranje i zaštita

Slika skupine proizvoda sustava za sigurnost u prometuProizvodimo proizvode koji povećavaju sigurnost, osiguranje i učinkovitost radnika, postrojenja i sustava diljem svijeta.

Prijevozna industrija

Prijevozna industrija

Slika skupine automobilskih proizvoda Proizvodimo visokokvalitetne abrazive, vrpce, folije, ljepila i posebne materijale za proizvodnju, popravak i održavanje automobila, letjelica, brodova i ostalih vozila.

Prikaži proizvode i usluge u:

Vanjske poveznice