Preskočite na primarnu navigaciju Preskočite na navigaciju stranice Preskočite na glavni sadržaj All 3M.com Site Map

Stambene zgrade

3M folije prikladno su rješenje za Vaše kućanstvo.

Stambene zgrade

Sigurnosne potrebe stambenih zgrada

Stambene kuće imaju posebne izazove kada je u pitanju sigurnost i upravljanje energijom. Fizičke osobe koje žele dodatni mir mogu osigurati svoje prozore 3M folijama za sigurnost i zaštitu.

Kod pokušaja prislinoga ulaska razbijeno staklo ostaje unutar svojega okvira čak i nakon što provalnik upotrijebi svu silu. Možete sigurno spavati po noći, znajući da ste Vi i Vaša imovina sigurni od "razbij i zgrabi" napada provalnika.

3M folije također mogu zaštiti i ojačati ostakljenja unutar prozora ili vrata od slučajnog razbijanja, te zaštititi osobe od spoticanja ili pada na staklo. Ovakva folija može biti osobito prikladna ukoliko imate starije jednoslojno staklo ili malu djecu.

Stambene zgrade

Zaštita stambenih zgrada od sunčeve topline

Ukoliko Vaš objekt ima velike prozore ili prozore koji su jako izloženi suncu, namještaj, zavjese, tepisi, slike i ukrasi su izloženi riziku od izbljeđivanja od sunčevih zraka.

3M folije za zaštitu od sunčeve topline mogu odbiti i do 99.9% UV zraka i tako zaštititi imovinu od najvećeg uzročnika izbljeđivanja boja namještaja.

Vaš dom je mjesto za odmor a ukoliko je prevruće ili prehladno unutar stambenih prostorija podiže se razina stresa. Korištenje 3M folija na prozorima može poboljšati udobnost jer 3M tehnologija upravlja sunčevom energijom i toplinom.

U ljeto se toplina reflektira od prozora a zimi se toplina zadržava unutar prostora što omogućuje ugodan boravak u Vašem domu u svako godišnje doba. Ušteda energije i smanjenje troškova postići ćete tako da nećete morati pretjerano koristiti klimatizaciju ili grijanje.

Stambene zgrade

Ostale potrebe stambenih zgrada

3M zaštitne folije ili folije za zaštitu od sunca također mogu biti zanimljive i dizajnerima interijera koji žele postići određeni izgled prostora mjenjajući razinu osvjetljenja ili razinu zamračenosti prostorije.

Građevinske tvrtke mogu koristiti 3M folije kako bi podigle vrijednost građevina.

U zadnje vrijeme arhitekti koriste 3M folije kako bi postigli novi izgled i razinu svjetlosti prostorija.

Djelujte odmah! Iskoristite prednosti 3M folija za stakla! Kontaktirajte nas