Preskočite na primarnu navigaciju Preskočite na navigaciju stranice Preskočite na glavni sadržaj All 3M.com Site Map

Vladini objekti

3M folije prikladna su rješenja za javni sektor ili za imovinu u državnom vlasništvu.

Vladini objekti

Sigurnosne potrebe vladinih objekata

Posebni izazov za sigurnost i zaštitu je sigurnost vlade, javnog sektora, imovine u državnome vlasništvu; uključujući bolnice, željezničke stanice, hitne službe i škole.

Činjenica da su ovi objekti vođeni od strane vlade stvara odgovornost da zaštite osobe od napada domaćih ili inozemnih organizacija, građanskih nemira i nereda. Vladini objekti također mogu biti izloženi eksploziji bombe.

3M vrhunska linija folija može pružiti ublažavanje eksplozija. Staklo će se razbiti ali će ga folija zadržati na mjestu-opasni komadi stakla neće letjeti po okolini. Letenje stakla često ubija i ozlijedi više ljudi nego eksplozija sama a to se može spriječiti primjenom 3M sigurnosnih i zaštitnih folija.

Vladini objekti sadrže važne i povjerljive dokumente te podatke koji se nalaze u opasnosti od prisilnog ulaska. Krađa tih važnih dokumenata može se spriječiti ugrađivanjem 3M sigurnosne i zaštitne folije. Folija drži staklo na mjestu, čak i nakon dugog vremena i uloženog truda provalnicima je spriječen ulaz unutar objekta.

Usklađenost zdravlja i sigurnosti trebala bi biti visoko na dnevnom redu komercijalnih organizacija s osobljem i klijentima. 3M sigurnosne folije mogu spriječiti ozljede u nesretnim slučajevima slučajno razbijenog stakla i u takvim situacijama drastično smanjiti obveze tvrtke.

Vladini objekti

Zaštita vladinih objekata od sunčeve topline

Vladini uredi su kao i svaka zgrada na milosti suncu. Blještavilo može biti iritantno kada radite na računalu ili ako se nalazite u blizini prozora koje je direktno na suncu.

3M folije za kontrolu sunčeve topline smanjuju blještavilo i unapređuju udobnost zaposlenika. Korištenje 3M folija za smanjenje blještanja i refleksije svjetlosti dovodi do udobnosti zaposlenika. Korištenjem folije reflektira se toplina prema van u ljetno doba, a u zimsko doba se zadržava toplina i tako se stvara udobna radna okolina.

Ove pogodnosti mogu dovesti do uštede energije i smanjenog korištenja klimatizacije i grijanja što dovodi do nižih komunalnih troškova.

Vladini objekti

Ostale potrebe vladinih objekata

Također tu su i ostali ključni pokretači kada govorimo o vladinim, javnim ili državnim objektima.

Od značajne važnosti za državne poslove je kontinuitet poslovanja. 3M folije mogu u tome pomoći održavanjem cjelovitosti objekta te zaštitom državne imovine i minimalizacijom utjecaja štete ukoliko dođe do neke vrste napada.

Također 3M folije mogu pomoći vladinim objektima sa zakonskom regulacijom energije. Produktivnost zaposlenika postiže se ugodnim radnim okruženjem koje utječe i na općenito javno iskustvo u takvim građevinama.

Djelujte odmah! Iskoristite prednosti 3M folija za stakla! Kontaktirajte nas