Preskočite na primarnu navigaciju Preskočite na navigaciju stranice Preskočite na glavni sadržaj All 3M.com Site Map

Poslovni objekti

3M folije prikladno su rješenje za poslovne objekte.

Poslovni objekti

Sigurnosne potrebe poslovnih objekata

Tvrtke se suočavaju sa specifičnim izazovima i pitanjima kada se radi o sigurnosti i zaštiti stakla. Prodajna mjesta često drže robu ili proizvode u izlozima koji su meta sunčevih UV zraka kao i znatiželjnih pogleda prolaznika.

Prisilan ulazak, "razbij i zgrabi" krađe te briga za mnoge poslovne zgrade može se povoljno rješiti koristeći 3M sigurnosne i zaštitne folije. Staklo ostaje cijelo, čak i nakon uporabe znatne sile i pokušaja krađe.

U novije vrijeme prodajna mjesta kao i komercijalni uredi pod prijetnjom su provalnika, nereda i građanskih nemira. Poslovni objekti često su težište bijesnih građana da razbiju, uđu, ukradu ili unište imovinu - one građevine koje koriste zaštitne folije nisu ugrožene.

Usklađenost zdravlja i sigurnosti trebala bi biti visoko na dnevnom redu komercijalnih organizacija s osobljem i klijentima. 3M sigurnosne folije mogu spriječiti ozljeđivanja razbijenim staklom te drastično smanjiti obveze tvrtke.

Poslovni objekti

Zaštita poslovnih objekata od sunčeve topline

S obzirom na sunčevu svjetlost dolazimo do problema s kojim se suočavaju poslovni objekti. Udobnost stanara/zaposlenika trebala bi biti prioritet osobama odgovornim za upravljanje poslovnim zgradama. 3M folije za kontrolu sunčeve svjetlosti upravljaju temperaturom unutar prostora, stvarajući ugodno okruženje za rad ili posjet u trgovinama i uredima. Ove zaštitne folije mogu dodatno poboljšati okruženje kako kupcima tako i radnicima smanjujući protok sunčevih zraka u prostorije. Te iste folije mogu poboljšati radnu okolinu kupcima i zaposlenicima smanjujući blještavilo sunca, bilo to na monitorima kompjutera ili općenito kroz prozorska stakla.

3M folije za kontrolu sunčeve topline pružaju značajnu uštedu energije reflektirajući sunčevu toplinu prema van u ljetno doba i zadržavajući toplinu u zimsko doba. Smanjen rad klimatizacije i grijanja dovodi do nižih komunalnih troškova.

Kao što je već spomenuto, robe, proizvodi i namještaj su pod direktnim utjecajem štetnih UV zraka, najvećem uzročniku izbljeđivanja boje i pigmenta. Od mesa u izlogu mesnice do tepiha unutar poslovne zgrade i odjeće u izlogu dućana 3M folije za kontrolu sunčeve topline mogu drastično usporiti prirodni proces izbljeđivanja.

Poslovne zgrade

Ostale potrebe poslovnih objekata

Postoje i drugi čimbenici koji moraju biti sagledani poput: kontinuitet poslovanja, njegovo održavanje i zaštićenost brenda.

Visoka produktivnost zaposlenika, težnja tvrtki ka održivom poslovanju, ekološka osvještenost, kao i postizanje povrata na ulaganje može se postići postavljanjem 3M folija na komercijalne objekte.

Djelujte odmah! Iskoristite prednosti 3M folija za stakla! Kontaktirajte nas