Preskočite na primarnu navigaciju Preskočite na navigaciju stranice Preskočite na glavni sadržaj All 3M.com Site Map

3M Vanjska folija Prestige postavljena na Američko veleposlanstvo u Belgiji

31/05/2012

Nazad na: Novosti

Na tjednu European Union Energy u Bruxellesu 3M je najavio postavljanje svojih vanjskih folija na Veleposlanstvo Sjedinjenih Američkih Država u Belgiji. Forum energetske učinkovitosti je ekskluzivno okupljanje dužnosnika iz državnih, poslovnih i nevladinih organizacija zainteresiranih za ostvarivanje i provođenje inicijativa energetske učinkovitosti.

Projekt je održan pod partnerstvom Lige zelenih veleposlanstava , koji imaju za cilj istaknuti mjere energetske učinkovitosti kroz instalacije visokog ranga.

Ova 230 godina stara zgrada, veličine 16.000 četvornih metara prošla je sveobuhvatnu "zelenu obnovu" kako bi se pokazalo povećanje energetske učinkovitosti. Kao povijesna zgrada, rezidencija je idealna za postavljanje Prestige folija jer se njima ne mijenja prirodan izgled i struktura zgrade.

Prestige folija se temelji na jedinstvenoj nanotehnologiji koja se sastoji od stotina tankih, nemetaliziranih slojeva za visoku kontrolu sunčeve topline i smanjenje odraza bez povećanja refleksije.

"The League of Green Embassies" je prestižan pothvat koji nam omogućuje da pokažemo uštedu energije i prednosti ovog novog proizvoda koji je dobro prilagođen za dvostruka i trostruka okna stakla na bilo kojem tržištu diljem svijeta", rekao je Pam Kellenberger, 3M. "Mi smo izuzetno počašćeni sudjelovanjem u ovom projektu potpore League of Green Embassies".

 

Nazad na: Novosti