Preskočite na primarnu navigaciju Preskočite na navigaciju stranice Preskočite na glavni sadržaj All 3M.com Site Map

3M tvrtka priznata u "Best Global Green Brands"

31/05/2012

Nazad na: Novosti

3M je proglašen jednim od svjetskih "Best Global Green Brands" od strane vodećih Interbrand konzultanata. 3M zauzima drugo mjesto na globalnoj razini u 2011. godini.

Interbrand rezultati izračunavaju se na temelju sveobuhvatne analize zaštite okoliša te percepcije potrošača na više tržišta. 3M tvrtka je pohvaljena za svoju desetljećima dugu predanost zaštiti okoliša i proizvodnju proizvoda u službi održivog razvoja. Također, studija je pohvalila 3M-ovu društvenu odgovornost i održivo poslovanje, uključujući i nagrađeni program uštede energije.

3M je prvi formalizirao svoj Pollution Prevention Pays (3P) program u 1975. godini i od tada je napravljen značajan napredak prema postizanju ciljeva i njegove održivosti. U 2009. godini, tvrtka formira odjel obnovljivih izvora energije za razvoj i pružanje energije i očuvanje energetskih rješenja kako bi se zadovoljila rastuća potražnja na tržištu energije ", rekao je Mike Roman, potpredsjednik i generalni direktor, 3M Renewable Energy Division. "Mi smo posebno ponosni na naše mjesto na Interbrand listi za 2011. godinu, koje smo zaslužili kao tvrtka koja nastoji voditi na putu održivog razvoja za buduće generacije.

Za više informacija o 3M predanosti okolišu molimo vas posjetite: www.3m.com/sustainability. Za cjelovitu listu Global Green Brands posjetite: http://www.interbrand.com/en/best-global-brands/Best-Global-Green-Brands/2011-Report/BestGlobalGreenBrandsTable-2011.aspx

 

Nazad na: Novosti