Preskočite na primarnu navigaciju Preskočite na navigaciju stranice Preskočite na glavni sadržaj All 3M.com Site Map

Sigurnost

Koristite 3M folije kako bi postigli Vaše ciljeve te rješili probleme povezane sa slučajnim događajima i prirodnim katastrofama.

Prirodne katastrofe

Sigurnost

Postoje trenuci kada svijet može biti opasno mjesto za život. Kada vas zadese prirodne katastrofe, oluje, jaki vjetar i potresi ne možete puno učiniti ali planirajući unaprijed možete se pripremiti za vremenske neprilike i oluje. Ostakljenje je često najslabiji dio strukture. Na sreću u takvim okolnostima folija može pomoći da se staklo drži na mjestu i tako zaštititi osobe i imovinu od letenja stakla. Također folija djeluje kao štit od vjetra, kiše i letećih krhotina.

Razbijeno staklo

Sigurnost

Kada nezaštićeno staklo pukne, krhotine mogu letjeti vrlo velikom brzinom predstavljajući ozbiljnu prijetnju za ljude, uzrokujući ozbiljne ili fatalne ozljede, kao i oštećenja imovine. 3M sigurnosne folije pružaju zaštitu od ozljeda uzrokovanih slučajnim lupanjem, padom ili spoticanjem na staklo. Takva zaštita posebno je važna u školama i vrtićima. Testiranje je dokazalo da 3M sigurnosne folije mogu zadržati razbijeno staklo čak i kada je cijeli prozor i okvir odbijen od zgrade, uvelike smanjujući količinu i brzinu komadića stakla i ljudske ozljede.

Djelujte odmah! Iskoristite prednosti 3M folija za stakla! Kontaktirajte nas