Preskočite na primarnu navigaciju Preskočite na navigaciju stranice Preskočite na glavni sadržaj All 3M.com Site Map

Zaštita

Koristite 3M folije kako bi postigli Vaše ciljeve te riješili probleme povezane sa namjernim događajima i štetama.

Provala i krađa

Zaštita

3M folije za zaštitu mogu pomoći u zaštiti od kriminala na ulicama. Folije pomažu držati staklo na mjestu čak i nakon što je staklo pogođeno s teškim predmetima. Kriminalci nemaju brzi pristup imovini "razbij i zgrabi" jer je folija otporna na kidanje i čini razbijanje stakla i ulazak vrlo teškim. Često provalnike zaštitne folije usporavaju do te mjere da su prisiljeni odustati od krađe.

Građanski nemiri

Zaštita

U ovo vrijeme čini se da niti jedna država, društvo, kultura i zgrada nije imuna na opasnost od terorizma i nereda. Iz tog razloga vlasnici i upravitelji zgrada moraju biti svjesniji nego ikada svoje odgovornosti prema stanarima zgrade i imovini, posebice tijekom velikih javnih, političkih ili sportskih susreta i događaja. Tu može biti malo argumenata da se pružanje sigurnog okruženja ne nalazi na vrhu popisa. Iako povećana sigurnost ne može uvijek spriječiti da zgrada postane cilj napada, mjere predostrožnosti, kao što su 3M folije za zaštitu mogu uvelike služiti smanjenju rezultata gubitaka i oštećenja. U slučaju građanskih nemira ugradnja 3M zaštitne folije može dokazati da uprava vrši due diligence u pružanju obrambene mjere kako bi se poboljšala zaštita stanara i imovine.

Grafiti

Zaštita

3M folije za zaštitu od vandalizma mogu ići na vanjsku stranu stakla ili zrcala. Kada vandali zašaraju, posprejaju, oboje, pišu ili ogrebu staklo, folija je ta koja je oštećena i ona jednostavno može biti zamijenjena. Nova folija ponovno pruža novi izgled stakla ili ogledala u vrlo kratko vrijeme i uz nizak trošak zamjene. Ovaj program je osobito koristan u vlakovima, autobusima ili skloništima gdje je vandalizam najviše rasprostranjen.

Eksplozija bombe

Zaštita

Pomisao na eksploziju bombe mogla bi biti vrlo neugodna, ali u današnje vrijeme takav napad je vrlo stvaran. Eksplozija bombe pretvara nezaštićeno staklo u opasne krhotine često uzrokujući teže ljudske ozljede nego sama eksplozija bombe. Također razbijeno staklo omogućuje prodiranje pritiska vatre unutar zgrade što predstavlja daljnji rizik. 3M zaštitna folija podvrgnuta je različitim testiranjima na eksplozije i primjenjuje standarde na globalnoj razini. Folija ublažuje jačinu eksplozije te pomaže u očuvanju života.

Djelujte odmah! Iskoristite prednosti 3M folija za stakla! Kontaktirajte nas